ПРВЕНСТВА ГРАДА ЛОЗНИЦЕ

ЗА УЧЕНИКЕ ОСНОВНИХ И СРЕДЊИХ ШКОЛА У СТОНОМ ТЕНИСУ

ИЗВЕШТАЈ СА

V ПРВЕНСТВА ГРАДА ЛОЗНИЦЕ

ЗА УЧЕНИКЕ ОСНОВНИХ И СРЕДЊИХ ШКОЛА У СТОНОМ ТЕНИСУ

          Под покровитељством града Лознице у Спортској хали Лешница, 27. 05. 2023. године, одржано је V Градско првенство за основце и средњошколце. На првенству је учествовало тридесетак такмичара подељених у  шест  категорија.  

          У категорији ученика од 1 – 4. разреда  тријумфовао је Јован Недељковић, а код ученица Сара Недељковић из ОШ „Петар Тасић“.

          Код старијих основаца први је био Александар Радановић, а код основки Дејана Враголић, такође из ОШ „Петар Тасић“.

          Победник код средњошколаца је Иван Радановић из Техничке школе „Вујо Матић“, а код средњошколки Јована Враголић из Хемијске школе „Свети Сава“.

          Турнир је реализован у организацији Стонотениског клуба “Лешница” и Основне школе “Петар Тасић”. И овог пута су чланови СТК „Лешница“, наставница Спасенија Ивановић, учитељи Славишa Павловић и Звездан Тадић, као и ветеран Драган Нешић, били на висини задатка како би такмичење протекло према плану. Било је добре игре, борбе и фер-плеја, коректног навијања другова и родитеља. Број учесника је због опште ситуације био мањи од очекиваног, али се квалитет игре из године у годину побољшава, захваљујући стонотениским секцијама ОШ ” Петар Тасић” из Лешнице и ОШ “Свети Сава” из Липничког Шора.

Leave a Comment

Your email address will not be published.