Планови

Поштоване колеге, у прилогу испод овог текста, налазе се табеле за оперативне планове по разредима. Дакле план се ради на нивоу целог разреда. По одлуци министарства, председници актива су дужни да обавесте остале чланове датог актива и да чланови актива пошаљу свом председнику планове а потом председник актива скида дате табеле испод и попуњава само за свој актив и пошаљете на e-mail: petartasiclesnica@gmail.com

Да ствари буду јасније, ево на пример један актив је “Информатика и рачунарство” и “Техника и технологија”, Председник актива је Слободан Костадиновић који ће позове колеге Богдана Маравића и Спасенију Ивановић да му доставе своје планове, а онда Слободан Костадиновић преузима табеле испод за разреде где имају поменути предмети, и попуњава дакле само за “информатику и рачунарство” и “технику и технологију” и шаље на горе написан e-mail. 

Да вас не буни откуд овај e-mail, a не стандардни школски, разлог је да се растерети школски e-mail јер ту стиже гомила порука од стране школске управе и министраства.